Al je vragen (of de meest gestelde) worden hier beantwoord.

Wanneer is het?
Conalot wordt gehouden op vrijdag 11 t/m 13 oktober.

Waar wordt het gespeeld?
Zie Locatie en voorzieningen

Waar kan ik mijn tickets kopen? En wat kost het?
Je kunt ervoor kiezen om van te voren je tickets online te kopen of op de dag zelf aan de kassa.
– ONLINE: de online inschijving is reeds gesloten.
– TIJDENS CONALOT: Op de dag zelf kun je ook nog tickets kopen / inschrijven. We zullen ons best doen om nog voor je een plekje te vinden, maar we kunnen helaas niet meer garanderen dat je altijd mee kan spelen.

Ik ken de regels van spel XXX niet. Is dat een probleem?
Als het om een spelsysteem gaat dat op vrijdag of zaterdag gespeeld wordt: totaal niet. We gaan er juist vanuit dat mensen niet bekend zijn met de RPGs. De spelleider (DM) zal het systeem eerst kort uitleggen, voordat jullie gaan spelen. Je hoeft ook geen character voor te bereiden.

Op de zondag wordt Dungeon & Dragons 5e gespeeld. Welke avontuur er gespeeld gaat worden is nog niet bekend. Dit zullen we binnenkort bekend maken. We houden rekening met nieuwe spelers, maar we gaan er in principe vanuit dat hier vooral ervaren spelers aan mee doen.

Moet ik nog iets meenemen?
Het zou handig zijn als je zelf een setje dobbelstenen mee kan nemen. Een pen of potlood en wat papier om op te schrijven zou ook handig zijn.
Mocht je het vergeten, dan is dat geen probleem. We zorgen dat er voldoende spullen zijn.
De spelleider zal de charactersheets en eventueel andere systeemspecifieke spullen verzorgen, welke bij het systeem horen.

Meer vragen?
Stuur ze dan info@rpgleiden.nl. Dan zullen we ze zo spoedig mogelijk beantwoorden.