Conalot zal plaats vinden in het Denksportcentrum Leiden:

Het Denksportcentrum heeft een bar waar je drankjes en snacks kan bestellen. Bij de bar staan stoelen waar je even bij kan komen of gezellig bij kan praten met je vrienden.

De spellen zullen in verscheidene zalen gespeeld worden. Tijdens Conalot zal een tafel zijn met mensen van de organisatie, welke je exact uit kunnen leggen waar / wanneer je moet zijn.

Het adres van het Denksportcentrum is:
Robijnstraat 4
2332 KE Leiden

Parkeren
Om te zien waar je kan parkeren kun je het best de volgende site gebruiken: PrettigParkeren
Hier zie je overzichtelijk hoeveel je in welke zone je moet betalen en je kan dagen / tijd aangeven.

Eten / drinken:

Voor drinken en snacks kun je bij de bar voorin zijn.

Verder is er tegenover het Denksportcentrum een klein winkelcentrum met onder andere een supermarkt en wat fastfood restaurants.

Hotels

Als je blijft overnachten, hangt ons advies ervan af wat je voor een overnachting beschikbaar hebt:

  • Het goedkoopste is Air B&B. Daar kun je voor ca. 40 Euro/nacht plaatsen.
  • Als je een hotel wilt, dan is Bastion Hotel waarschijnlijk de beste optie (ca. 75 Euro per nacht). Het is wel wat verder van het centrum af. Mocht je geen OV-chipkaart hebben, dan is het iets minder handig.
  • Als je meer in de stad wilt zitten, raden wij het Ibis hotel aan. Redelijk basic, maar wel goede prijs voor hartje centrum (ca. 110 Euro per nacht).

Tip: als je zelf naar het hotel belt, dan kun je meestal extra korting krijgen. Hotel moeten ca. 10-15% aan sites als Trivago afdragen, wat ze niet hoeven als je het direct met hun regelt.

Locatie Denksportcentrum Leiden

embed google map embedgooglemap.net